Gevelimpregneer Si-8 can á 5 Ltr

Gevelimpregneer Si-8 can á 5 Ltr

Gevelimpregneer Si-8 can á 20 Ltr

Gevelimpregneer Si-8 can á 20 Ltr

Gevelimpregneer Si-8 can á 10 Ltr

€ 54,45 € 45,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3600102

Product:

Gevelimpregneer Si-8 is een siloxaanbasis gebaseerde hydrofoberende kleurloze gevelimpregneer met reukarm oplosmiddel.

Toepassing:

Gevelimpregneer Si-8 is geschikt om er minerale poreuze ondergronden waterafstotend mee te hydrofoberen.Te behandelen ondergronden zijn: baksteen, gebroken baksteen, kalkzandsteen, gebroken kalkzandsteen, minerale stuclagen,gasbeton en schuimbeton. Gevelimpregneer Si-8 kan ook toegepast worden op ondergronden waar al gevel impregneren op aangebracht zijn in een verleden. Dit in tegenstelling tot een watergedragen impregneermiddel, een watergedragen gevel impregneermiddel is alleen toe te passen op onbehandelde ondergronden.

Eigenschappen:

Dampdoorlatend Reukarm Extreem duurzaam UV-bestendig Dringt diep in de ondergrond Gevelimpregneer Si-8 heeft een werkzame stofgehalte van 8%

Verwerking:

Nieuwe, bestaande en/of gereinigde (stoom, chemisch of gestraald) gevels / muren. Ook als deze al eens geimpregneerd zijn met vloeistof of crème. Duurzaam Een met Gevelimpregneer Si-8 behandelde gevel is tenminste 15 jaar duurzaam. Verwerkingstips 1. Een bestaande vervuilde gevel/muur vooraf met een hogedrukreiniger (warmwater hogedrukreinigers geven het beste resultaat) reinigen, Gevels die vervuild zijn door biologische aangroei zoals algen, schimmels en mossen eerst behandelen met Haveka Algenverwijderaar. 3. Kapot en of slecht voegwerk en scheuren vooraf repareren gevelimpregneer is 0,2 mm scheuroverbruggend. 4. Bij nieuw metsel en of voegwerk pas na 2 weken impregneren. 5. Gevelimpregneer Si-8 kan op een licht vochtige ondergrond aangebracht worden. 6. Kozijnen, Glas, Bestrating, planten en andere delen die niet in aanraking met de impregneervloeistof mogen komen zorgvuldig afdekken / afplakken. 7. Gevelimpregneer Si-6  kan met een lagedruk vloeistofpomp of met een lagedruk drukspuit worden aangebracht, de ondergrond dient dusdanig verzadigt te worden dat er een 30 tot 50 cm lange vloeistoffilm over het oppervlak loopt. 8. Gevelimpregneer Si-6 wordt nat in nat van boven naar beneden aangebracht, aangeraden wordt om gevels zonder onderbreking te impregneren na droging van de impregneer vloeistof is niet meer zichtbaar wat wel en wat niet geïmpregneerd is. 9. Bij harde wind en felle zon kan de vloeistof te snel verdampen, waardoor de indringdiepte minder wordt. 10. Gevelimpregneer Si-6 is het best te verwerken bij temperaturen tussen de 7°C en 22°C. 11. De behandelde gevel /muur dient tenminste 4 uur tegen regen te worden beschermt. 12. Voor aanvang van de werkzaamheden altijd het technisch merkblad raadplegen.

Verbruik:

Het verbruik van Gevelimpregneer Si-8 is tussen 0.4 en 1,2 Ltr per m2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gevelimpregneer Si-8 can á 10 Ltr
Uw waardering