Gevelimpregneer Si-8

Gevelimpregneer Si-8

Q-Care Houtwormdood 9255 N can 20 Ltr

Q-Care Houtwormdood 9255 N can 20 Ltr

Gevelimpregneer WS-6 IBC á 1.000 Ltr

Normale prijs € 1.210,00 Speciale prijs € 1.028,50 € 850,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8999040

Haveka Bouwprodukten bestaat 15 jaar nu vanaf 15% korting op alle vloeibare watergedragen impregneren.

Product omschrijving

 

Het product

Gevelimpregneer WS-6 is eenHydrofobeer vloeistof op basis van silaan / siloxaan met 6 % werkzame-stof. 

Toepassing 

Gevelimpregneer WS-6 is geschikt voor het hydrofoberend impregneren van zowel bestaande als nieuwe gevels van kalkzandsteen, natuursteen, baksteen, mineraal pleisters / stucwerk en gasbeton. Opgelet ! Gevelimpregneer WS-6 is alleen geschikt wanneer het oppervlakte nooit eerder behandeld is geweest.

Eigenschappen 

  • Extreem waterafstotend
  • Zeer goede indringing
  • Ook op licht vochtige ondergronden toepasbaar
  • Tast bitumen dakbedekking niet aan
  • Zeer goede UV bestendigheid
  • Dampdoorlatend 

Duurzaam 

Gevelimpregneer WS-6 is 10 jaar werkzaam.

Verwerkingstips

1. Een bestaande vervuilde gevel/muur vooraf met een hogedrukreiniger (warmwater hogedrukreinigers geven het beste resultaat) reinigen Indien noodzakelijk met Haveka Gevelreiniger  voor atmosferische vervuiling (wordt niet geleverd aan particulieren alleen voor professioneel gebruik) of voor cementsluiter te verwijderen Haveka Steenrreiniger AC

2. Gevels die vervuild zijn door biologische aangroei zoals algen, schimmels en mossen eerst behandelen met Haveka Algenverwijderaar.

3. Kapot en of slecht voegwerk en scheuren vooraf repareren de gevelimpregneer WS-6 is maximaal 0,2 mm scheuroverbruggend.

4. Bij nieuw metsel en of voegwerk pas na 2 weken impregneren.

5. Gevelimpregneer WS-6 kan op een licht vochtige ondergrond aangebracht worden echter bij voorkeur op volledig droge ondergrond.

6. Kozijnen, Glas, Bestrating, planten en andere delen die niet in aanraking met de impregneervloeistof mogen komen zorgvuldig afdekken / afplakken.

7. Gevelimpregneer WS-6  impregneer vloeistof kan met een lagedruk vloeistofpomp of met een lagedruk drukspuit worden aangebracht, de ondergrond  dient dusdanig verzadigt te worden dat er een 30 tot 50 cm lange vloeistoffilm over het oppervlak loopt.

8. Gevelimpregneer WS-6 wordt nat in nat van boven naar beneden aangebracht, aangeraden wordt om gevels zonder onderbreking te impregneren na droging van de impregneer vloeistof is niet meer zichtbaar wat wel en wat niet geïmpregneerd is.

9. Bij harde wind en felle zon kan de vloeistof te snel verdampen, waardoor de indringdiepte minder wordt.

10. Gevelimpregneer WS-6 is het best te verwerken bij temperaturen tussen de 10° en 22°.

11. De behandelde gevel /muur dient tenminste 5 uur tegen regen te worden beschermt.

12. Voor aanvang van de werkzaamheden altijd het technisch merkblad raadplegen.

Verbruik:

Verbruik ca 0,5 - 1,0 Ltr per m2 afhankelijk poreusiteit ondergrond.

Product:

Gevelimpregneer Si-10 is een siloxaanbasis gebaseerde hydrofoberende kleurloze gevelimpregneer met reukarm oplosmiddel.

Toepassing:

Gevelimpregneer Si-10 is geschikt om er minerale poreuze ondergronden waterafstotend mee te hydrofoberen.Te behandelen ondergronden zijn: baksteen, gebroken baksteen, kalkzandsteen, gebroken kalkzandsteen, minerale stuclagen,gasbeton en schuimbeton. Gevelimpregneer Si-10 kan ook toegepast worden op ondergronden waar al gevel impregneren op aangebracht zijn in een verleden. Dit in tegenstelling tot een watergedragen impregneermiddel, een watergedragen gevel impregneermiddel is alleen toe te passen op onbehandelde ondergronden.

Eigenschappen:

Dampdoorlatend Reukarm Extreem duurzaam UV-bestendig Dringt diep in de ondergrond Gevelimpregneer Si-8 heeft een werkzame stofgehalte van 10%

Verwerking:

Nieuwe, bestaande en/of gereinigde (stoom, chemisch of gestraald) gevels / muren. Ook als deze al eens geimpregneerd zijn met vloeistof of crème. Duurzaam Een met Gevelimpregneer Si-10 behandelde gevel is tenminste 15 jaar duurzaam. Verwerkingstips 1. Een bestaande vervuilde gevel/muur vooraf met een hogedrukreiniger (warmwater hogedrukreinigers geven het beste resultaat) reinigen, Gevels die vervuild zijn door biologische aangroei zoals algen, schimmels en mossen eerst behandelen met Haveka Algenverwijderaar. 3. Kapot en of slecht voegwerk en scheuren vooraf repareren gevelimpregneer is 0,2 mm scheuroverbruggend. 4. Bij nieuw metsel en of voegwerk pas na 2 weken impregneren. 5. Gevelimpregneer Si-10 kan op een licht vochtige ondergrond aangebracht worden. 6. Kozijnen, Glas, Bestrating, planten en andere delen die niet in aanraking met de impregneervloeistof mogen komen zorgvuldig afdekken / afplakken. 7. Gevelimpregneer Si-6  kan met een lagedruk vloeistofpomp of met een lagedruk drukspuit worden aangebracht, de ondergrond dient dusdanig verzadigt te worden dat er een 30 tot 50 cm lange vloeistoffilm over het oppervlak loopt. 8. Gevelimpregneer Si-6 wordt nat in nat van boven naar beneden aangebracht, aangeraden wordt om gevels zonder onderbreking te impregneren na droging van de impregneer vloeistof is niet meer zichtbaar wat wel en wat niet geïmpregneerd is. 9. Bij harde wind en felle zon kan de vloeistof te snel verdampen, waardoor de indringdiepte minder wordt. 10. Gevelimpregneer Si-10 is het best te verwerken bij temperaturen tussen de 7°C en 22°C. 11. De behandelde gevel /muur dient tenminste 4 uur tegen regen te worden beschermt. 12. Voor aanvang van de werkzaamheden altijd het technisch merkblad raadplegen.

Verbruik:

Het verbruik van Gevelimpregneer Si-10 is tussen 0.3 en 1,2 Ltr per m2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gevelimpregneer WS-6 IBC á 1.000 Ltr
Uw waardering