Gevelimpregneer

Gevelimpregneer

Gevelimpregneer van Haveka Bouwprodukten B.V.

Haveka Bouwprodukten heeft een groot assortiment aan gevelimpregneermiddelen. De gevelimpregneer op waterbasis en oliebasis  zijn kant-en-klaar gevelimpregneermiddelen met verschillende % werkzame stof percentages varieren van 6 tot 10% het getal geeft percentage werkzamestof aan.. Deze gevelimpregneermiddelen voorkomen het indringen van water en vuil voor alle soorten hardstenennatuurstenenklinkers en bakstenen; zowel binnen als buiten!

Ervaar onze voordelen

Haveka Bouwprodukten is fabrikant en leverancier van gevelimpregneermiddelen en gevelreinigingsproducten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Haveka Bouwprodukten Is tevens distributeur van grondstoffen en concentraten, uitsluitend voor de zakelijke markt.

De gevelimpregneer van Haveka Bouwprodukten B.V. bieden het volgende:

  • Een diep indringend vermogen;
  • Kant-en-klare aanbrengmogelijkheden;
  • Een kleurloze beschermlaag.

Advies bij gevelimpregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze gevelimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-10587776 of stuur een mail naar info@haveka.eu

Watergedragen, oplosbare of creme impregneermiddelen

Bij ons vindt u verschillende soorten gevelimpregneermiddelen voor het beschermen van gevels tegen vuil en water. Het verschil tussen waterbasis en oplosbaar impregneer is dat u met waterbasis niet kunt herhalen na 10 jaar. Dit dient te gebeuren met oplosmiddel houdend impregneer voor het beste resultaat. Daarnaast is de creme dikker, waardoor deze op een specifiek stuk aangebracht kan worden zonder de muur eronder te impregneren. Bekijk onze watergedragen, oplosbare en creme impregneermiddelen zelf!

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!