Egalines

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Haveka Bouwprodukten B.V. is de importeur van Quick Mix tegellijm en egaline. Quick-Mix is een merk van Sieverts een Duitse fabrikant  met de volgende merken Quick-Mix, Akurit Putztechnik (Voorheen Schwenk Putztechnik) Tubag, Strasser en Hahne van hoogwaardige cementgebonden mortels zoals uitvlakmortels, egaline en tegelijmen.

Wat is egaline?

Egaline is een met kunstharsen gemodificeerde cementgebonden mortel  voor het uitvlakken van bestaande vloeren. Egaline is zelf-nivellerend bij het aanbrengen vloeit het als vanzelf over de vloer heen.

Vloer egaliseren

Heeft u een scheve of grove ondervloer? Met egaline vlakt u de vloer weer mooi uit. Als u een nieuwe eindvloer wilt laten leggen is het handig als de ondervloer helemaal egaal is. Want zeker als u de eindvloer gaat verlijmen op de ondervloer blijven onregelmatigheden in de ondervloer zichtbaar.

Een egaline zorgt ervoor dat de vloer wordt  ge-egaliseerd is, zodat u een geschikte ondervloer krijgt voor uw uiteindelijke afwerkvloer. Denk bijvoorbeeld aan goede hechting van het materiaal dat daarna wordt aangebracht, opheffen van hoogte verschillen en andere verbeteringen om een geschikte ondervloer te verkrijgen. Woodstock vloeren realiseert vloeregalisatie op een bestaande verouderde betovloeren, tegelvloeren en vele andere ondervloeren voordat de uiteindelijke vloerafwerking wordt aangebracht. Egaliseren vloer gebeurt zowel voor zakelijke- als particuliere doeleinden. Denk daarbij aan vloerverwarmingssystemen, utiliteitsbouw en woningbouw; magazijnen, fabrieken, ziekenhuizen, openbare gebouwen, e.a.